27.01.2017 09:48

Hiihdon MM-kisojen YleX After Ski -päivässä biletetään Pete Parkkosen johdolla

Lahden MM-hiihdoissa vietetään keskiviikkona 1.3. YleX After Ski -päivää. Neljän tunnin YleX:n iltapäivä -show tehdään suorana MM-kisojen Festival Arenalta, ja ilta huipentuu Vilma Alinan ja Pete Parkkosen keikkoihin. Kaikkien suomalaisten ammattikorkeakoulujen opiskelijat on kutsuttu kisa-alueelle viettämään talven suurimpia haalaribileitä. 

After Ski -bileet alkavat Suurhallin Festival Arenalla jo kymmeneltä, kun YleX:n taajuudeltakin tunnettu DJ Mista S aloittaa oman settistä. Jenni Poikelus ja Alma Hätönen juontavat oman iltapäiväshownsa suorana Festival Arenalta klo 13-17. Koska lähetys tehdään livenä lavalla, kisavieraat eivät pelkästään kuule, vaan myös näkevät, miten yllätyksiä täynnä oleva radiolähetys syntyy.

- Kaikki tietää mitä After Skissa tapahtuu, mutta mitä tapahtuu Before Ski? Se selviää, kun kuuntelee Poikeluksen ja Hätösen suoraa spessulähetystä Lahden MM-kisoista. Siellä tullaan taatusti vetämään Pertsaa, mutta ei hätää, häneltä on kyllä kysytty lupa, Poikelus kertoo.

Suoran radiolähetyksen päätyttyä alkavat YleX After Ski -bileet, jotka kestävät aina puolille öin. Ilta käynnistyy Vilma Alinan ja Disko2000:n voimin ja pääesiintyjänä lavalle nousee Tähdet tähdet -kilpailun voittaja ja Kohta sataa -sinkullaan kultarajan ylittänyt Pete Parkkonen.

- Ja vaikka kaikki tietää, mitä After Skissä tapahtuu, niin kukaan ei voi edes villeimmissä kuvitelmissaan ennustaa, että mitä meidän houstaamissa YleX After Ski -bileissä tapahtuu! Tosin varmaa on se, että Pete Parkkonen ei vain lupaa, että kohta sataa. Tunnelma tulee olemaan 100-prosenttisen MOIST, Hätönen hehkuttaa.

Vilma Alinan keikka on ikärajaton, muutoin ilta on K-18. YleX After Ski sisältyy MM-kisalipun hintaan, kuten kaikki muukin kisa-alueen oheisohjelma. Sankarimiesten keskiviikkona kilpailuohjelmassa on mm. miesten 15 kilometrin hiihto ja yhdistetyn henkilökohtainen kisa.

YLEX AFTER SKI –PÄIVÄN AIKATAULU:
10:00 DJ Mista S aloittaa
13:00-17:00 Ylex After Ski -livelähetys, Poikelus & Hätönen
17:30 Vilma Alina
18:00 Disko2000 (K-18)
20:45 Pete Parkkonen (K-18)
Bileet jatkuvat Suurhallin Festival Arenalla puolille öin DJ Mista S:n johdolla

SANKARIMIESTEN KESKIVIIKON KILPAILUAIKATAULU:
12:00 Yhdistetty, mäkiosuus HS130
13:45 Maastohiihto, miehet 15 km (p), väliaikalähtö
16:15 Yhdistetty, hiihto-osuus 10 km
18:00 Mäkihyppy, miehet HS130 (karsinta)

Liput päivään pääset ostamaan täältä.

Lue lisää kisafiilikset kattoon nostattavasta afterski -meiningistä täällä.

 

Lue lisää