14.02.2017 11:03

Voita Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus -dvd!

MM-kisoissa vietetään unohtumattomia, lumileikkien täyteisiä päiviä Röllin Talvimaassa. Ja mikäs sen mukavampaa puuhaa kisareissua odotellessa kuin juuri dvd:nä julkaistun Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus -elokuvan katseleminen!

Elokuvassa Rölli ja Juurakko-tyttö suuntaavat kohti paikkaa nimeltä Kaikkien aikojen alku etsimään vastausta elämän suureen kysymykseen. Riemukas, jännittävä ja lumoava seikkailu opettaa ystävyksille, että suuria haaveita ei voi saavuttaa pelkällä uhmalla ja itsepäisyydellä. Elämässä tarvitaan myös ymmärrystä ja oikeudenmukaisuutta. 

Lue lisää ja katso elokuvan traileri täällä.

Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus -elokuva on juuri ilmestynyt dvd:nä. Nyt kymmenellä onnekkaalla on mahdollisuus voittaa dvd omaksi. Arvomme 10 dvd:tä. Arvonta on käynnissä 16.2. klo. 20 saakka. 

Osallistu arvontaan Facebook-sivullamme täällä!

Röllin Talvimaa

Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus -elokuvan lavastajan, Päivi Kettusen, johdolla Karpalon hyppyrimäkien luokse nousee taianomainen Röllin Talvimaa. Talvimaa on auki jokaisena kisapäivänä ja se sisältyy muun tapahtumaohjelman tavoin MM-kisalipun hintaan. 

MM-tason urheiluviihteen sekä elokuvan ulkoilmanäytösten lisäksi alueella pääsee kokemaan talven ja vauhdin riemua erikokoisissa jää- ja pulkkamäissä, curlingradalla, lasten mäkihyppymäessä sekä hiihtoladulla. Suomen rakastetuimmaksi satuhahmoksikin äänestetty Rölli rakastaa metsätunnelmaa ja luonnonmukaisuutta, ja nämä teemat ovatkin aidosti läsnä myös taikamaailmassa. 

Turvallisesta toiminnasta vastaavat yli 70 Pajulahden Urheiluopiston opiskelijaa sekä Suomen Hiihtoliiton Lumilajit liikuttavat -hankkeen ammattilaiset. 

Röllin Talvimaa on auki jokaisena kisapäivänä klo. 17:30 asti!

Tutustu juhlakisojen koko perheohjelmaan täällä.

 

Klikkaa karttakuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Lue lisää