5.03.2017 15:40

Somen parhaat palat

Sosiaalinen media on pauhannut kisojen ajan niin sosiaalisen median tiimin kuin kisakävijöidenkin toimesta. Kisaorganisaation viestintätiimi kokosi yhteen huikeimmat some-palat kisojen ajalta sosiaalisen median syövereistä. Nämä poiminnat eivät kuitenkaan ole paremmuusjärjestyksessä, vaan kaikki ovat yhtä mahtavia!

Iivo Niskasen voitto 15 kilometrin perinteisen kilpailussa

Parisprintin draaman jälkeen Iivo lupasi Suomen kansalle pronssia kirkkaamman mitalin. Ja senhän lupauksen hän piti. Sosiaalinen media, erityisesti Twitter, räjähti onnitteluviesteistä ympäri maailman. 

Katso Iivon tunnelmat voiton jälkeen Facebook-videoltamme. 

Katso, kuinka IIvo villitsee yleisöä Medal Awards Plazalla.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, rouva Jenni Haukio ja Siiri "Äitee" Rantanen

Me ja muut suomalaiset rakastuimme tähän kuvaan, jossa naisten viestiä yhdessä jännittävät Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, rouva Jenni Haukio ja hiihtolegenda Siiri ”Äitee” Rantanen.

Baby you're a firework

Lahdessa on perinteisesti mahtava ilotulitus-show lauantaisen mäkihyppykisan jälkeen. Lahti2017 tarjosi näyttävän ilotulituksen kumpanakin kisalauantaina ja ilotulituskuvat olivatkin Instagramin suosituimpia kuvia kisojen aikana (heti selfieiden jälkeen). Näitä oli ihana nähdä pompahtelevan feediimme! Tässä muutama lempparimme.

Kun pahvinen Juha Mieto varastettiin

Faniryhmä vei pahvisen version Juha Miedosta SUEK:n kojun edustalta ja vei sen Lahden yöhön. Norjalaiset fanit ostivat Mietaan 100 eurolla ja veivät sen juhlimaan kaupunkiin.

Seuraavana päivänä pahvi-Mieto palautettiin omistajilleen poliisin toimesta. Kuinka fanit saivat Mietaan matkaansa? Se pysyy varmaankin ikuisena mysteerinä.

Kun Sami Jauhojärvi veti haastattelun läpi rallienglannilla

Sami ”Musti” Jauhojärvi antoi kommenttinsa täydellisellä rallienglannilla 15 kilometrin kilpailun jälkeen. Urheilijan haastatteleminen ei ole koskaan ollut hauskempaa! We heart you Musti.

Katso tervehdys täältä.

Magnus Moanin terveiset hiihtoasuun piirtäneille lapsille

Reaktiot koskien videota, jossa norjalainen yhdistetyn hiihtäjä Magnus Moan kiittää kisa-asunsa piirustuksillaan koristelleita lapsia, olivat aivan huimia. Jopa Norjan yhdistetyn joukkue julkaisi videon Facebook-sivuillaan. Tämän sympaattisen videon voit käydä katsomassa täältä.

Ah, niin ihanat kisaselfiet!

Niinhän se nykyään on, että et ole ollut tapahtumassa, jos siitä ei löydy todisteena selfietä. Onneksi kisavieraamme ovat olleet todella ahkeria tässä asiassa, onnellisena olemme teidän iloisia kuvianne katselleet. Tässä muutama poiminta kisaselfieiden runsaasta joukosta. 

Lue lisää