6.02.2017 08:58

Polar Ski-off 2017: Polar haastaa kaikki hiihtämään

Maastohiihtäjät vai ampumahiihtäjät – kummat ovat kovempia? Polar valitsi kuusi urheilijaa päästäkseen asiasta selvyyteen. Kenen tiimi kerää ladulla eniten kilometrejä? Liity suosikkiurheilijasi tiimiin ja laita suksesi kuntoon Polar Ski-off 2017 -kisaa varten.

Polar Ski-Off 2017 -haaste pyörii Polar Flow’ssa, Polarin ilmaisessa verkkosovelluksessa, jossa kullakin Ski-Off urheilijalla on oma ryhmänsä. Valitse haluamasi urheilija, liity hänen Flow-ryhmäänsä, suuntaa ladulle ja kartuta hiihtokilometrejä yhdessä muiden tiimiläistesi kanssa. Seuraa hiihtoasi Polar Flow -yhteensopivalla GPS-rannelaitteella tai älypuhelimeen ladattavalla ilmaisella Polar Beat -urheilusovelluksella ja hiihtokilometrisi päivittyvät automaattisesti tiimisi Flow-ryhmään. Tiimi, joka on kerännyt eniten hiihtokilometrejä helmikuun loppuun mennessä, on voittaja.

Pääpalkintona on kaksi VIP-lippua voittajan valitsemaan Kansainvälisen hiihtoliiton (FIS) maailmancupin osakilpailuun kaudella 2017–2018, kahden yön hotellimajoitus, voittajan tiimiä johtavan urheilijan nimikirjoituksella varustettu kilpailunumerolappu ja punainen Polar M400 -juoksukello. Pääpalkinnon voittaja valitaan sattumanvaisesti voittajatiimistä. Kurkkaa haastesivulle nähdäksesi muut palkinnot.

Osallistumiseen tarvitset:

  • Flow'n kanssa yhteensopiva Polar-laite, jossa on GPS, tai älypuhelin, jossa on Polar Beat, Polarin ilmainen harjoitussovellus
  • Polar Flow -tili
  • Hiihtovarusteet ja runsain mitoin talviurheiluhenkeä

Polar tarjoaa haasteen hengessä valitsemansa tuotteet erityiseen kampanjahintaan. Tarjous on voimassa Polarin verkkokaupassa 15.2. asti. Vieraile Polar Ski-Off 2017 -verkkosivulla saadaksesi kampanjan alennuskoodin ja lukeaksi lisää haasteesta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Lue lisää