Ohjelma

Enemmän kuin hiihtokisat!

Lahden MM-hiihdot ovat satavuotiaan Suomen suurimmat juhlat ja seitsemännet MM-kisat Lahdessa, joiden kisatunnelmaan tullaan isolla porukalla niin läheltä kuin kauempaakin. Täällä vietetään 12 juhlakisapäivää aidossa Salppurin hengessä.

Unohtumattoman talvipäivän kruunaa todellinen juhlakisakattaus tekemistä, viihdettä, syötävää ja juotavaa. 

Tutustu alla olevista linkeistä MM-kisojen päiväkohtaisiin ohjelmiin. Kaikki ohjelma sisältyy pääsylipun hintaan!

Selaamalla sivua alaspäin pääset tarkastelemaan yhdellä silmäyksellä kisojen koko kilpailuohjelmaa sekä tutustumaan koontisivuihin esimerkiksi lapsiperheiden ohjelmasta, afterskistä ja eri tapahtuma-alueista.

Avajaispäivä keskiviikko 22.2.
Historiallinen torstai 23.2.
Naisten perjantai 24.2.
Lauantain Talvikarnevaali 25.2. - Loppuunmyyty!
Supersunnuntai 26.2.
Kisakaupunki kutsuu 27.2.
Laskiaistiistain latutangot 28.2.
Sankarimiesten keskiviikko 1.3.
Tähtien torstai 2.3.
Perjantai-illan huumaa 3.3.
Lauantaiklassikko 4.3.
Kuningassunnuntai 5.3.

MM-kisojen kilpailuohjelma 22.2.-5.3.2017
(muutokset mahdollisia)

(Saat ohjelman suuremmaksi klikkaamalla kuvaa.)

Avaa kisaohjelma PDF-muodossa tästä.

TEKEMISTÄ JA ELÄMYKSIÄ LAPSIPERHEILLE

Taianomaista tunnelmaa Röllin Talvimaassa, ohjattua lumiliikuntaa sekä monipuolisia sisäaktiviteettejä. Juhlakisoissa viihtyvät kaikki, myös ne perheen pienimmät.

Lue lisää kattavasta perheohjelmasta täällä.

MIELENSÄPAHOITTAJAN METSÄKATSOMO

Suomalaisten rakentaman Mielensäpahoittaja-hahmon oma ohjelmallinen katsomonsa löytyy metsän siimeksestä. Tule mukaan aistimaan perinteisen tyylin hiihtotunnelmaa – Ja kuule itse Mielensäpahoittajan ajatuksia siitä, kuinka voitto ja tappio täytyy osata kantaa.

Lue lisää nostalgisesta teemakatsomosta täällä.

MONOTANGOJEN TAIKAA

Suuria tunteita on luvassa, kun Juhlakisoissa laitetaan päivittäin jalalla koreasti Monotangojen tahtiin. Monotangoissa ovat esiintymässä tangotaivaan kirkkaimmat tähdet, joiden tulkinnat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi.

Lue lisää tangokuninkaallisten tähdittämistä Monotangoista täällä. 

MAAILMAN PARAS JA SUURIN AFTERSKI

Juhlakisojen afterskissä tyyli on vapaa ja pystyyn pistetäänkin illan hämärtyessä käyntiin talven parhaat bileet! Avausviikon perjantaina kisakävijöitä villitsee hiihtobändäri Antti Tuisku, kun taas Sankarimiesten Keskiviikkona tunnelmasta huolehtii YleX Pop.

Lue lisää kisafiilikset kattoon nostattavasta afterski -meiningistä täällä.

RUOKATARJONTAMME VIE MAKUMATKALLE

MM-kisojen monipuolinen ja maukas ruoka- ja juomatarjonta sisältää varmasti jokaiselle jotakin – valikoimaan kuuluvat niin perinteiset kisamakkarat ja lämpöinen kaakao kuin tuunatut hampurilaiset ja kylmät virvokkeetkin.

Lue lisää Juhlakisojen ruokamaailmasta täällä.

TORILLA TAPAHTUU - MEDAL AWARDS PLAZA

Lahden torilla järjestetään kisojen aikana monipuolista ohjelmaa, kuten MM-kisojen avajaisseremonia ja palkintojuhlat. Luvassa on myös paljon muuta ohjelmaa!

Lue tästä lisää Torin ohjelmasta.

Stadium Production luo tunnelmaa

Yhteensä yli sata tuntia livekuvaa ja -ääntä kisojen aikana tuottava Stadium Production -tiimi huolehtii kisavieraiden viihtymisestä eri areenoilla.

Tutustu tiimiimme täällä.

Tapahtuma-alueet

MM-kisoissa koetaan ikimuistoisia hetkiä niin hiihto- ja mäkistadionilla kuin niiden ulkopuolellakin. Yhden ja saman kisalipun kanssa pääset urheilukilpailuiden seuraamisen lisäksi viettämään upeita talvipäiviä Festival Arenalle (Suurhalli), Suomi100 kujalle, Experience Finland Partner Expoon, Fan Zonelle ja Röllin Talvimaahan.

Lue lisää eri alueista täällä.