Mielensäpahoittajan kisakatsomo

NAISTEN JA MIESTEN HOMMIA

Mielensäpahoittajan kisakatsomo


25.-26.2.

Lauantaina sotketaan perinteinen ja vapaa, hyvällä tavalla. Sunnuntaina hiihdetään nopeasti ja liian lyhyt matka. Semmoiseksi on elämä ja kilpahiihto mennyt.

PERINTEINEN KOVA PAKETTI

Mielensäpahoittajan kisakatsomo


28.2.-1.3.

Kyllä on perinteinen tyyli oikea tapa edetä. Latua pitkin, vuorotahtia ja tasatyöntöä. Ei kaaduta siinä viimeisessä mutkassa.

YHTEISPELIÄ JA TALKOOHOMMIA

Mielensäpahoittajan kisakatsomo


2.-3.3.

Yksi maa, neljä hiihtäjää. Kyllä on hankala keksiä parhaillekin menijöille oikea hiihtojärjestys. On ihmisiä, joille aloittaminen on aina hankalaa ja on ihmisiä, joille ankkuriosuus on liian jännä paikka. Ihan sama pätee koko elämään.

PARAS MATKA ON PITKÄ

Mielensäpahoittajan kisakatsomo


4.-5.3.

Kyllä on paras hiihtokilpailu sellainen, jonka kuluessa ehtii hauduttaa kunnon lihapadan. On irtiottoja, katkeamisia, letkoja, hörpityspisteitä ja lopussa norjalainen voittaa. Kyllä hyvänä päivänä suomalainenkin. Todella hyvänä.

Lippupaketit

KISAMESTARI

22.2.-5.3.

Ole Salpausselän itseoikeutettu kunniavieras ja kaikkien lajien arvostettu asiantuntija. Kisamestarina olet aina paikalla siellä missä koetaan kisojen hienoimmat hetket niin laduilla, mäessä kuin tanssiparketillakin.

MÄKIKOTKA

23.-26.2.

Asetu huippuasemiin Betonin juurella ja hurraa hyppyrin heeroksille sydämesi kyllyydestä. Elä neljä päivää hiihtounelmaa ja näe koko normaalimäen kisarumban lisäksi maastohiihdon ja yhdistetyn huippuhetket.

MÄKIÄSSÄ

24.-26.2.

Nauti kolme päivää juhlakisojen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Ensimmäisen kisaviikonlopun täyttävät normaalimäki, maastohiihdon ja yhdistetyn huippuhetket sekä unohtumaton iltaohjelma. Tee komea telemark-alastulo kisapaikoille.

BETONIN PARHAAT

24.-25.2.

Parkkeeraa alastulorinteen varrelle ja ota ensimmäinen MM-viikonloppu haltuun kisojen parhailta paikoilta. Ja kun mäkihypyn sankarit ovat ratkoneet paremmuutensa, on aika ottaa kaikki irti iltarientojen tasokkaasta tarjonnasta.

HIIHTOKUNINGAS

28.2.-5.3.

Saavu keskelle parasta MM-huumaa ja ota Salppuri haltuun majesteetillisella meiningillä. Nauti latujen kuninkuuslajeista kuusi hienoa päivää ja hippaa hovisi seurassa iltarientojen huumassa.

SALPPURIN SEKAHAKU

28.2.-1.3.

Tee täsmäisku Salppurin tunnelmaan! Jännitä naisten kymppiä päivällä ja viihdy maamme eturivin tangoartistien seurassa pitkälle Salppurin yöhön. Aamulla pyyhit taikapölyt silmistä ja jatkat suksisankarien urotekojen ihailua ladulla ja mäessä.

LATUSANKARI

28.2.-2.3.

Keskellä toista kisaviikkoa luodaan sankaritarinoita, niin ladulla kuin tanssiparketilla. Kisakansaa viihdyttävät hiihto- ja tangokuninkaalliset sekä mäkikotkat. Pakkaa siis mukaan talvi- ja tanssikengät, pipo sekä kampa. Nähdään kisapaikoilla!

VIESTIEN YKKÖSET

2.-3.3.

Koe kisojen mielenkiintoisimmat hetket viestien ja suurmäen kuninkuuden ratkeamista jännittäen. Illan hämärtyessä otat kisojen päättäjäisviikonlopun vastaan voitonkiilto silmässä Salppurin kirkkaan tähtitaivaan alla.

LATUHAUKKA

2.-5.3.

Perusta leiri ladunvarteen ja kajauta ilmoille Salpausselän komein kannustushuuto. Viestit, parisprintit ja kuninkuusmatkat varmistavat että neljä hienoa päivää pito, luisto ja lennokkuus ovat vähintäänkin kohdallaan.

TEIVAAN TAIKA

3.-4.3.

Päättäjäisviikonlopun taikahetket kaikki yhdessä. Miesten viesti, naisten kolmekymppiä ja kaksi unohtumatonta yötä Teivaan taikataivaan alla. Nyt kannattaa olla toiveissaan varovainen, sillä tänä viikonloppuna temput voi onnistua oikeasti. 

LATUÄSSÄ

3.-5.3.

Nauti kolme päivää hiihtoherkkua Salpausselän legendaarisessa hiihtomaastossa. Näe ja koe miten latujen ässät ratkovat paremmuuttaan viestihiihdossa, parisprintissä ja kuninkuusmatkoilla. Juhlakisojen ohjelma jatkuu iltamyöhään ja päättäjäiset kruunaavat kisakokemuksen.

VIP-paketit

SALPPURIN TUPA

Astu peremmälle ja nosta kisatunnelma kattoon. Salppurin Tupa on lämminhenkinen hiihtokansan kokoontumispaikka, jossa yhdistyvät rento tunnelma, hyvä ruoka ja viihde. Tuvan höyryävät ruokapadat ja ainutlaatuisen atmosfäärin löydät aivan mäkihyppykatsomon keskeltä. Salppurin Tuvan PDF-esitteen saat ladattua tästä.

SALPPURIN SALONKI

Kisaviikkojen tärkein näyttäytymispaikka löytyy Salppurin Salongista. Koe tulevat Lahden MM-kisojen huippuhetket monien tuttujen seurassa, sillä täällä ovat ihan kaikki. Viihdy Salongin notkuvien pöytien ääressä, nosta malja satavuotiaalle Suomelle ja kajauta kolminkertainen hurraa-huuto hiihdon sankareille. Salongin ovet aukeavat Ravintola Voitossa ja Hiihtomuseolla. Salppurin Salongin PDF-esitteen saat ladattua tästä.

PRESIDENTTIKLUBI

Kun vieraille halutaan parasta ja isännille myös, klubi on se paikka korkealla hiihtostadionin humun yläpuolella valtiovierastason palvelun ja tarjoilun äärellä. Vaikka tunnelma klubilla onkin arvokas, on täysin sallittua innostua upeista suorituksista ja kannustaa suosikkinsa sankaritekoihin. Presidenttiklubin PDF-esitteen saat ladattua tästä.

 

METSÄLINNA

Mikäs sen mukavampaa kuin nähdä kilpailijat läheltä ja viihtyä sporttisessa Salpausselän ladunvarsiympäristössä nauttien samalla metsän keskelle tuoduista palveluista. Puiden suojissa koetaan ainutlaatuinen Hiihdon MM-kisatunnelma ja nautitaan Metsälinnan herkuista. Metsälinnan PDF-esitteen saat ladattua tästä.

 

PORTIN PAVILJONKI

Hengitä samaa ilmaa hiihtotaivaan kiintotähtien kanssa portin paviljongin urheilullisessa tunnelmassa. Paviljonki sijaitsee MM-kisa-alueen sisääntulon yhteydessä jäähallilla ja se on erinomainen paikka tavata tutut ja vieraat ja nauttia hyvästä ruoasta sekä juomasta ennen kisa-alueelle siirtymistä. Portin Paviljongin PDF-esitteen saat ladattua tästä.

Tuleeko millainen porukka?

Tuo kaveriporukkasi, asiakkaasi, henkilökuntasi tai yhteisösi Lahti2017 Juhlakisoihin.

Huomio! Jos ostat yli 30 lippua kerralla, voitte jo nyt ostaa liput juuri teille sopivalle yksittäiselle tapahtumapäivälle. Tämä on hieno mahdollisuus, sillä osa katsomoista täyttyy nyt vauhdilla.

Toimi pikaisesti ja varmista ryhmällesi haluamanne paikat ainutlaatuisen talvipäivän viettoon ja jännittävien kisatapahtumien seuraamiseen!

Kerromme mielellämme myös erilaisista räätälöintimahdollisuuksista ja VIP-tuotteista.

Ota meihin yhteyttä:
sales@lahti2017.fi

 

Apua!