21.12.2016 12:51

Sata vähävaraista perhettä saa joululahjaksi kisaliput hiihdon MM-kisoihin

Ensi vuoden pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisaorganisaatio on mukana Lahden Joulupuu-keräyksessä. Lahti2017 lahjoittaa sadalle vähävaraiselle lahtelaisperheelle liput ensi talven MM-kisoihin.

Joulupuu-keräyksessä kerätään joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun kohteina, huostaanotettuina, sijaisperheessä, lastenkodeissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Lahti2017 on mukana keräyksessä ja lahjoittaa sadalle perheelle kisaliput ensi vuoden hiihdon MM-kisoihin vapaavalintaisena päivänä. Lapset saavat lisäksi talvivaatteita, joita heille lahjoittaa Lahti2017:n yhteistyökumppani Luhta.

- MM-kisat ovat koko kansan juhlakisat ja Salpausselän tunnelmasta tullaan nauttimaan usein juuri perheen ja sukulaisten kesken. On hienoa, että voimme olla mahdollistamassa ainutlaatuisen kisakokemuksen myös niille, joille se ei muuten olisi taloudellisesti mahdollista, toteaa pääsihteeri Janne Leskinen.

Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea pääasiassa paikallisten nuorkauppakamarien toimesta. Lahdessa Joulupuu-keräys toteutetaan yhteistyönä Lahden 4H-yhdistyksen, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistyksen, Lahden Nuorkauppakamarin, Lahella sydäntä -työryhmän sekä Lahden Soroptimistiklubin kesken.

Lue lisää