28.02.2017 14:11

Legendaarista iltamäen taikaa

Salpausselän montusta ei perinteisesti tunnelmaa puutu. Kisajännitystä, pitkiä hyppyjä, Crowd Supportersin unohtumaton show sekä upeat ilotulitukset. Tätä kaikkea koettiin ensimmäisenä kisalauantaina ja lisää on luvassa myös lauantaina 4.3. Tule mukaan!

Winny, Freddie ja Roddy, Itävalta

Hieno mäkihyppykilpailu. Olemme ensimmäistä kertaa Suomessa ja rakastamme sitä! Ihmiset ovat ystävällisiä ja kilpailu on järjestetty todella hienosti. Suosikkiurheilijoitamme ovat Stefan Kraft, Janne Ahonen ja Marcel Hirscher.

Eija ja Tuija, Suomi

Olimme jo etkoilla viime vuonna, mutta onneksi saimme aamulla liput näihin kisoihin. Asumme ovat tehty viime vuoden etkoille, mutta ne pääsevät nyt oikeuksiinsa. Mäkihyppy on meille pakkomielle, joten mahtavaa olla täällä! Toivottavasti Janne Ahonen voittaisi, sillä hän ansaitsisi sen.

Ole Andreas, Jørgen, Svein, Luka, Lars Erik, Morten Tuseth, Jørgen ja Ole Magnus, Norja

Olemme ensimmäistä kertaa Suomessa ja toistaiseksi on ollut tosi hyvä reissu! Olemme reissussa kaveriporukalla ja tulimme Lahteen Lapin kautta. Hienot kisat ja tunnelma on ihan loistava! Meillä on ollut tosi hauskaa!

Jukka, Suomi

Mäkihyppy on yksi lempilajeistani. Kristan hopea oli todella hieno saavutus! Olimme viime vuonna Salppurin kisoissa ja silloin päätettiin että tänne tullaan. Lahden seutu on minulle hyvinkin tuttu, koska olen syntynyt täällä ja kummini asuvat tuon mäen toisella puolella. Olen jo pikkupoikana liikkunut näillä seuduilla.

Päivi, Jouko ja Lauri, Suomi

Meillä on ollut hauskaa aamusta asti, naisten hopea oli tosi hieno juttu! Suosikkihypääjämme on Janne Ahonen. 

Teksti: Minja Taponen
Kuvat: Minttu Mäkinen (haastateltavat), Ossi Saarinen (muut kuvat)

Lue lisää