10.02.2017 10:28

Ensimmäisen lauantain 25.2. liput myyty loppuun

Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisojen ensimmäisen lauantain 25.2. tavalliset pääsyliput on myyty loppuun. VIP-lippuja on jäljellä vielä muutamia kymmeniä. Kokonaisuudessaan MM-kisoihin on nyt myyty ja varattu yli 140 000 lippua.

MM-kisaliput ovat päivälippuja ja ne sisältävät pääsyn kaikkiin kilpailutapahtumiin sekä kisa-alueen oheisohjelmiin, mm. Suurhallin Festival Arenalle. Lippuja on myynnissä kaikille kisapäiville 35 000 kappaletta, joista 20 000 on katsomopaikkoja hiihtostadionilla. Kaikki 35 000 katsojaa mahtuvat mäkimonttuun seuraamaan mäkikisoja.

- Ensimmäisestä lauantaista on tulossa nimensä mukaisesti todellinen talvikarnevaali, jonne tullaan ympäri Suomea ja koko perheen voimin. Päivän suosiossa näkyvät selvästi myös hiihdon suomalaiset menestysodotukset. Saimme viime viikolla raivattua stadionille lisätilaa 3 000 hengelle, mutta nekin liput on nyt myyty, kertoo myyntijohtaja Mikko Saarinen.

Lauantain kilpailuohjelmassa on maastohiihdon skiathlonit ja mäkihypyn miesten normaalimäen kisa. Kilpailujen päätteeksi nähdään ilotulitus ja ilta jatkuu puolilleöin maailman suurimmassa afterskissa Konsta Hietasen ja Disco Infernon johdolla.

- Tapahtuma-alueelle kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta välttyy suurimmilta ruuhkilta lipuntarkastuksessa. Alueelle pääsee viiden eri portin kautta ja ne avataan lauantaina jo yhdeksältä, eli kolme tuntia ennen ensimmäisen kilpailun alkua, muistuttaa Saarinen.

Muille kisapäiville on vielä hyvin lippuja jäljellä, mutta hiihtostadionin paikat hupenevat kovaa vauhtia etenkin sunnuntailta 26.2., torstailta 2.3. ja lauantailta 4.3.

Tutustu koko juhlakisakattaukseen ja varmista omat lippusi nyt!

Lue lisää